Impressie

Over Café-zaal Sint Joris

Ons Café

Het moderne in juni 2011 gerenoveerde café biedt plaats aan 75 personen en heeft een prachtige ambiance. Hier kunt u borrelen aan de bar of genieten van de intieme sfeer in de zithoeken. Er kan ook worden gedanst, uiteraard op muziek naar eigen keuze. Wij tappen diverse binnen- en buitenlandse kwaliteitsbieren en een lekker hapje is snel gemaakt.

In de biljartsport heeft Sint Joris een reputatie hoog te houden. U kunt geconcentreerd spelen op één van de twee tafels in het aparte biljartgedeelte. Naast de biljartsport hebben het dartbord en diverse spelletjes óók hun eigen plekje in het sfeervolle café.

Kortom: Café Sint Joris is de ideale gelegenheid voor een avondje uit of om er een leuk feest te vieren. Ook voor bedrijfsborrels hebben wij leuke arrangementen!

In de zomer is er zowel aan de voorzijde bij het café als aan de achterzijde bij de zaal een terras voor circa 30 personen.

Onze Zaal

Achter het café bevindt zich de feestzaal met ruimte tot 300 personen, waar de gasten naar hartelust kunnen vieren. Dit kan op veel verschillende manieren en wij adviseren u graag bij uw feest- en muziekkeuze.

Uw trouwfeest wordt perfect verzorgd zodat u op die mooie dag zorgeloos kunt genieten.

Grenzend aan de feestzaal ligt een nieuw aangelegd terras met watervalletje waar u met mooi weer gezellig kunt barbecueën. Het terras op het zuiden biedt plaats aan 40 personen.

Voor een diner tot 26 personen wordt gebruik gemaakt van de sfeervol ingerichte sèrre.

Uw feest

Bent u op zoek naar een unieke locatie om iets te vieren? Bruiloft, bedrijfsfeest, Themafeest, borrel of receptie?! Café-zaal Sint Joris kan die allemaal voor U verzorgen.

Ook kunnen weij U natuurlijk  adviseren met: Diner, Buffet, hapjes, entertainment, d.j, orkest, live bands.

Tijdens uw feest kunt U gebruik maken van microfoon, beamer, projectiescherm.

Graag nodigen wij u uit in onze zaak om onder het genot van een kopje koffie uw wensen voor uw feest op en top in te vullen, dit doen wij met behulp van onze up-to-date feestmap en onze inmiddels 25 jarige ervaring met feesten en partijen!!

Wij houden graag rekening met uw specifieke wensen!